Hoe draag ik een Flare?

Hoe draag ik een Flare?

3 minuten leestijd
In onze Denim fit guide vertellen we dat een flare geschikt is voor elk figuur, en voornamelijk verlengend werkt. Met een pasvorm als deze, die weer helemaal van nu is, zijn de opties eindeloos. Wij hebben hem dan ook dit seizoen veel in de collectie, Gekleurde Flares, Denim Flares, Pantalon Flares, Travel-kwaliteit Flares en ga maar zo door, want deze broek uit de jaren 70 kan je niet meer missen in je garderobe.

Dus wat raden wij nou aan en…. Hoe draag je een flare?

Wat doet een flare voor je figuur?

Een van onze regels is, hoe wijder de pijp van de jeans aan de onderkant (ook wel leg-opening genoemd), hoe langer de broek moet zijn.

Draag je hakken of plateaus neem de dan broek extra lang. Draag je eerder een platte schoen of een sneaker? Houd de broek dan zo lang mogelijk zonder dat je erop gaat staan of de onderkant stuk loopt. Dat is tot de zool van de schoen, zonder schoenen aan komt de broek dan precies tot de grond.

 

Naast het optisch verlengen van je benen, worden je bovenbenen door dit model ook nog eens optisch versmalt. Wat wil je nog meer?

Is een flare bij jou altijd te lang? Wij kunnen de flare gratis en direct voor je op maat maken in de winkel. Uiteraard heeft dat wat invloed op de pasvorm en pijlwijdte van de broek, maar dat leggen we je uit en daar houden wij rekening mee zodat je daar niks van ziet.

Wat betreft de zakken, hoe verder de zakken uit elkaar staan, hoe meer je billen worden geaccentueerd. Hoe dichter de zakken bij de achternaad zijn gepositioneerd, hoe kleiner je billen ogen.

 

Een flare kan voor veel stijlen gedragen worden!

 

Hoe draag ik mijn flare Chique?

Ben je gek op denim, maar moet of wil je toch net gekleed? Dan is een egale of donkere denim flare een goede optie. Dat is klassiek, rustig, maar heeft wel een vrouwelijke touch. Het is een geklede outfit, maar net iets minder stijf/ formeel dan bijvoorbeeld een flare pantalon. Pantalons of flares in travel kwaliteit ogen namelijk al snel gekleed en formeel. Vind je het leuk om een keer wat anders te dragen? Ook een colored flare kan netjes zijn als je een rustige of zachte kleur kiest. Een subtiele print, of een bescheiden rib-stof kunnen met de juiste combinatie ook heel gepast zijn. Een blazer e/o blouse erop en klaar.
 

Lisette - Kuyichi Betreft schoenen kan je voor een nette flare het best gaan voor een hak, loafer of een nette gymp, afhankelijk van de situatie. Ook een mooi laarsje is super te combineren met een flare. Probeer dan alleen te vermijden dat je een te hoge laars draagt met een grote opening, dat zie je soms door de stof heen. Kortom er is heel veel mogelijk. Het maakt niet uit wat je onder een flare draagt, doe de broekspijp alleen nooit in je schoen.

Hoe draag ik mijn flare Casual?

Voor een wat meer casual look kan je een leuke lichtere of verwassen denim dragen. Je kan ook gaan voor een leuke kleur of lekker opvallende print.

Tegenwoordig zie je ook veel de combinatie om een in-essentie nette Flared pantalon of donkere jeans juist te combineren met chunky sneakers en een sweater voor een sportieve twist, en wij zijn ook gek op een mooie cosy trui erop.

Ook casual zijn bijna alle schoenen erbij te combineren. De echte modieuze dames onder ons kiezen er ook soms voor om de broek opzettelijk te lang te kopen. Dat laat de zoom van de broek een beetje leven en beschadigen. Witte sneaker eronder en klaar.

 

Top erin of erop?

De flare is de ideale broek om een top in te stoppen. Vind je dat he-le-maal geweldig, stop je blouse dan helemaal in je broek. Dat accentueert je taille. Doe je liever wat voorzichtiger aan of is de taille niet een lichaamsdeel wat je graag accentueert, draag er een vest of blazer overheen of stop dan alleen een klein stukje van je blouse midden voor in je broek, en laat de rest eroverheen vallen. Liever helemaal niet? Je kan ook prima je top helemaal over de broek heen laten vallen, let er dan alleen op dat je geen al te lange items draagt.
 

Over het algemeen vallen de meeste flares op het moment mid-waist of lekker hoog. Zit super lekker en is ideaal om ook het een en ander in te verstoppen.

Zie hieronder een paar van onze favoriete flares in de collectie op het moment:
Klik op de foto om de broek beter te bekijken!


Lisette Kuyichi CorduroyLisette Kuyichi Black DenimFlorez Rib Flare PeachLee Breeze Flare

  Team Holzhaus     15-11-2022 16:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.