MARIE STELLA MARIS Geurkaars | No.09 Lemon Notes

Scented Candle Lemon

39,50
remove add
 MARIE STELLA MARIS Geurkaars | No.09 Lemon Notes

Productomschrijving

De geurkaars No.09 Lemon Notes 220 gr is gemaakt van soja, koolzaadolie en bijenwas. Een luxe geurkaars van 100% natuurlijke was. Brandt de geurkaars No. 09 Lemon Notes 220 gelijkmatig op en verspreidt haar frisse en oppeppende geur op subtiele wijze. Voor directe ambiance en warmte. Met geurtonen van citroen, bergamot, en vetiver.

Brand de geurkaars Lemon Notes 220 gr bij het eerste gebruik minstens twee uur; de bovenste waslaag moet volledig vloeibaar zijn.

Tip: houd de lont kort voor meer branduren en om te voorkomen dat er roet vrijkomt. Tot 50 branduren.

Productnummer: Scented Candle Lemon

Productspecificatie

Accessoires

Over dit product remove
Nummer No. 09
Geur Lemon Notes
Grootte 220 gr
Product Geurkaars
Ingredienten add
Citrus Aurantium Bergamia Fruit Extract, Citral, Citrus Medica Limonum Fruit Oil, Cymbopogon, Citratus Leaf Oil, Isoeugenol, Linalool, Methylenedioxyphenyl MethylpropC59anal, Limonene, Linalyl Acetate
Gebruiksaanwijzing add
Voor een optimale levensduur van de kaars, brand de kaars minstens twee uur bij het eerste gebruik; de bovenste laag van de was moet volledig vloeibaar zijn. Door de lont kort te houden, brandt de kaars langzamer op en voorkom je dat zwarte rook de rand van het glas bedekt. De kaars van 220 gram heeft ongeveer 50 branduren. ! Stop met het branden van de kaars als er 1 cm niet gesmolten was over is.