MARIE STELLA MARIS Geurkaars | No.12 Objets d'Amsterdam

Scented Candle Objets

39,50
remove add
 MARIE STELLA MARIS Geurkaars | No.12 Objets d'Amsterdam

Productomschrijving

De geurkaars No.12 Objets d’Amsterdam 220 gr is gemaakt van raapzaad - en kokosolie en 100% vegan. Een luxe geurkaars van 100% natuurlijke was. De geurkaars Objets d’Amsterdam 220 gr brandt gelijkmatig op en verspreidt onze iconische, sprankelende geur op subtiele wijze. Voor directe ambiance en warmte. Met geurtonen van groene thee, citrusakkoorden en salie.

Brand je de geurkaars No.12 Objets d’Amsterdam 220 gr bij het eerste gebruik minstens twee uur; de bovenste waslaag moet volledig vloeibaar zijn.

Tip: houd de lont kort voor meer branduren en om te voorkomen dat er roet vrijkomt. Tot 50 branduren.

Productnummer: Scented Candle Objets

Productspecificatie

Accessoires

Over dit product remove
Nummer No. 12
Geur Objets d'Amsterdam
Grootte 220 gr
Product Geurkaars
Ingredienten add
Limonene, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Citrus Medica Limonum Fruit Oil, Citronellol, Rose Ketone-4, Dimethyl-3-Cyclohexene-1-Carbaldehyde, Geraniol, Linalool, Linalyl Acetate, Nerol, Hexyl Cinnamal
Gebruiksaanwijzing add
Voor een optimale levensduur van de kaars, brand de kaars minstens twee uur bij het eerste gebruik; de bovenste laag van de was moet volledig vloeibaar zijn. Door de lont kort te houden, brandt de kaars langzamer op en voorkom je dat zwarte rook de rand van het glas bedekt. De kaars van 220 gram heeft ongeveer 50 branduren. ! Stop met het branden van de kaars als er 1 cm niet gesmolten was over is.