Marie-Stella-Maris: Duurzame, Luxe Geuren

Marie-Stella-Maris: Duurzame, Luxe Geuren

3 minuten leestijd

Bij Marie Stella Maris, vinden ze dat iedereen in de wereld toegang tot schoon (drink)water hoort te hebben. Daarom doneren ze structureel een deel van hun omzet, en een deel van elke aankoop aan schoon drinkwater projecten. Sinds 2011 hebben ze samen met hun klanten en partners al meer dan 1,8 miljoen euro kunnen bijdragen!

Ben je benieuwd wat ze verder doen aan duurzaamheid en hoe hun Luxe geuren in elkaar zitten?... Lees dan verder:
 

Unieke karakters, unieke geuren

De producten van Marie-Stella-Maris worden aangeboden in een serie unieke, luxieuze geuren. Bij het ontwikkelen van de geuren werken ze met de beste parfumeurs samen. Elke geur is speciaal ontwikkeld om te verrassen, de stemming te verbeteren en een onvergetelijke geur ervaring te bieden.
No.07 Voyage Vétiver

Een schone geur die het vertrouwde overstijgt. Ze neemt je mee op een reis langs kristalheldere citrustonen, via muskaatsalie en zeezout naar de eindbestemming droge vetiver. Geïnspireerd door de aromatische kust met haar zilte zeewind, creëert Voyage Vétiver een buitengewone en verslavende ervaring.
 

No.09 Lemon Notes

Een zonnige verrassende compositie van citroengras en bergamot, die wordt verrijkt met de warme tonen van vetiver, tijm en patchoeli. Diep warm, fris en energiek; Lemon Notes geeft je een echte kick.


No.10 Rock Roses

Een verleidelijke geur vol contrast: van helder en bloeiend tot donker en hypnotiserend. Bergamot en sinaasappel vormen de uitnodiging naar het bloemige hart van rozen en jasmijn. De aanlokkelijke tonen van kasjmier en rokerig leer brengen contrast in de geurervaring. Rock Roses is verleiding in zijn puurste vorm.

No.12 Objets d’ Amsterdam 

Onze meest iconische geur; schoon, fris en vriendelijk. Sprankelende tonen van bergamot en groene thee zorgen voor frisheid, terwijl musk en amber een subtiele warmte bieden. Objets d’Amsterdam neemt je mee op een no-nonsense, vrijgevochten reis, zoals de mentaliteit in de stad waarnaar ze is vernoemd.


 

Duurzaamheid

Sinds 2011 hebben ze 14 waterprojecten kunnen steunen in verschillende landen, waaronder Oeganda, Mozambique, Bangladesh en Tanzania. Daardoor hebben al duizenden mensen duurzame toegang gekregen tot schoon water. Verbetering van water, sanitaire voorzieningen en hygiëne werken samen om de algehele gezondheid te verbeteren. Toegang tot sanitaire voorzieningen, zoals eenvoudige latrines in gemeenschappen, voorkomt besmetting van drinkwater door menselijk afval en vermindert infecties. Naast de waarde van geredde levens, zijn er nog andere voordelen van toegang tot schoon water. Zoals een hogere economische productiviteit, meer tijd voor onderwijs en besparingen op de dokterskosten.

Al hun hand, body en hair care producten zijn samengesteld uit doeltreffende ingrediënten, waarvan ten minste 96% van natuurlijke oorsprong.


Deze natuurlijke ingrediënten dragen bij aan de gezondheid en weerbaarheid van de huid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan shea butter, amandelolie en hazelnootolie. Verder zijn alle care producten vrij van parabenen, siliconen, petrochemische stoffen,(water)vervuilende microplastics en de vervuilende sulfaten SLS en SLES. Al onze producten worden in Nederland geproduceerd en zijn 100% vegan. Ook met de verpakking & transport word de impact op het milieu geminimaliseerd.


 

Hun missie in een notendop:

ENJOY: Marie-Stella-Maris is een Nederlandse sociale onderneming met een missie. ‘Toegang tot schoon water en hygiëne voor iedereen, wereldwijd!’ Met de verkoop van mineraalwater, body care en luxe huisparfums, dragen zij daaraan bij. De luxe body care producten zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de geuren onderscheidend en uniseks, en al onze producten ontwerpen ze met oog voor detail.

REFILL: Om de impact op het milieu te beperken, richten zij zich op het ontwikkelen van duurzame refill verpakkingen. Navullen betekent minder verpakkingsmateriaal, minder afval én minder CO2-uitstoot. Navullen is dus beter voor de planeet, maar ook beter voor de portemonnee.

CONTRIBUTE: Met jouw aankoop draag je bij. Structureel gaat een deel van onze omzet naar duurzame waterprojecten. Sinds de oprichting in 2011 hebben we inmiddels €1.800.000 bijgedragen. Hiermee kunnen we al 85.000+ mensen helpen aan toegang tot schoon water. We streven ernaar om vóór 2026 minstens 100.000 mensen te hebben bereikt.

 

  Team Holzhaus     13-03-2023 10:28     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.