Scroll naar beneden voor onze sjaals, sieraden en tassen


Holzhaus x Bufandy

Scroll naar beneden en vind onze uitgebreide collectie met Bufandy sjaals.

 

Duurzame en kleinschalige productie in Peru en Ecuador

Bufandy creëert eerlijke, natuurlijke producten in samenwerking met kleinschalige bedrijven en ambachtsfamilies in Zuid-Amerika. Dankzij de langdurige en persoonlijke relatie met onze partners zijn we verzekerd van de beste kwaliteit, gemaakt onder eerlijke omstandigheden voor zowel de makers als de alpaca's. Terwijl eeuwenoude tradities bewaard blijven leggen wij de link met tijdloos design.

 

Soort 1: Brushed Doble Sjaal. Beide kanten van de sjaal hebben een andere kleur.

Soort 2: Brushed Ombre Sjaal. Kleur overgang over de lengte van de sjaal, beide zijden van de sjaal hebben dezelfde kleurovergang.

Soort 3: Brushed Solid (XS). Effe gekleurd, beide zijden hetzelfde. Is er zowel in standaard formaat als in XS formaat. 

 

Zachter dan zijde &ongeëvenaarde kwaliteit

Alpaca's produceren vezels die niet alleen ongelooflijk zacht aanvoelen, maar ook is de vezel uitzonderlijk warm en heeft het een isolerende kwaliteit. Perfect om het strenge klimaat op grote hoogte in het Andes gebergte te kunnen overleven, de thuisbasis van de alpaca. Sjaals van Bufandy bestaan voor 80% uit deze hoogwaardige wol. Perfect aangepast aan koude en strenge winters op grote hoogte, de alpaca heeft een warme vacht met een natuurlijk isolerende kern. Deze isolerende eigenschap maakt de vezel extreem licht en geschikt voor zowel zomer- als winterkleding. En een reden waarom Bufandy-sjaals zo warm en zacht zijn.

 

Onderhoud Sjaals

We moeten het toegeven, het is even een klus om de extreme zachtheid en luchtigheid van onze alpaca producten te onderhouden.

Dit is wat je kunt doen:

 

Met de hand of in een fijnwasprogramma in de machine wassen, op maximaal 30 graden.

Drogen aan de lucht en eventueel 10 minuten in de droger op een lage temperatuur om de maximale luchtigheid terug te krijgen.

Stomen is ook een aanbevolen optie.

Tenslotte, voor de perfectie: borstel met een zachte, fijnharige borstel in de richting van de alpaca haren.

aStrijk vervolgens op een lage temperatuur (max 110 graden) in dezelfde richting.


Orelia Jewellery


HVISK Tasjes 

Mini's