HOLZHAUS HEREN JEANS


PME LEGEND

Tailwheel Skinny fit 

Nightflight Slim fit 

De Tailwheel is een gedetailleerde slim fit jeans met een narrow leg. De mix van katoen en elastaan geeft de broek een zacht en comfortabel gevoel. Beide voorzakken worden verstevigd met een kenmerkend stuk jeans. 

The Nightflight is the slimmest jean in the PME fit family. It has a normal front and backrise, a comfortable thigh, a slim cigarette leg and a 35cm legopening. The tone down 5-pocket styling makes the Nightflight your day to evening jean.

Skyhawk Regular fit

Skymaster Relaxed fit

Deze PME Legend Skyhawk jeans heeft een verstelbare waistband met straps, die je vast kunt zetten met een drukknoop. De denimstof is een combinatie van katoen en elastane, waardoor de broek zacht en comfortabel aanvoelt.

De PME Legend Skymaster Jeans is onze relaxed tapered fit. De stof bestaat uit een combinatie van katoen en elastaan, dit zorgt voor een comfort stretch.

XV Relaxed fit

Commander Relaxed fit

Deze dark blue PME Legend XV jeans is een combinatie van katoen en elastaan, waardoor hij erg comfortabel zit. Door de lichte wassing heeft de PME Legend jeans een mooie, subtiele look en komen de whiskers.

 Deze versie komt in een Sweat Denim stof en combineert comfort en stijl daarmee op een nieuwe manier. De fit is iets smaller en moderner geworden doordat de stretchstof bewegingsvrijheid geeft. 

Cast Iron

Riser Slim fit 

Deze Cast Iron Riser jeans is gemaakt van een zachte linkshandige twill comfort stretch Candiani stof. De slim fit jeans heeft een slim top block, regular waist, normale dij en een slim leg. De stiksels en metalen details hebben een aparte kleur. Het muntzakje met de kenmerkende Cast Iron-munt bevindt zich rechtsvoor op de jeans en het geborduurde Cast Iron drakenmonogram boven de linker voorzak. Deze jeans heeft een knoopsluiting en op de achterkant zitten twee normale knip- en naaizakken. Het kenmerkende Cast Iron zwaard en de klinknagel op de rechter achterzak maken het af

 

G-STAR

3301 Slim fit

Revend Skinny fit

**We zijn druk bezig de website te verbouwen,

houd het in de gaten!**


CAST IRON


G-STAR


REPLAY


LEE


DENHAM


CIRCLE OF TRUST 


LEVI'S


KUYICHI


NO-EXCESS